Samtalsterapi i Stockholm

Motiven för samtalsterapi varierar. Man kan må dåligt utan att kanske riktigt veta varför. Man kan ha hamnat i någon typ av kris eller återvändsgränd. Man kan vilja utforska varför man uppträder på sätt som begränsar en i vissa situationer. Man kan vilja stärka sin självkänsla. Man kan längta efter något mer eller annorlunda eller helt enkelt vilja utvecklas som människa. Oavsett anledning till varför man söker samtalsterapi så får man i terapin möjlighet att rikta blicken inåt och utforska sitt inre. Som stöd på denna spännande resa finns en samtalsterapeut med som vägledare.

 

SYFTET

Samtalsterapi bidrar till att du får ökad medvetenhet om din potential, dina kvaliteter såväl som inlärda beteendemönster och begränsade föreställningar om dig själv och livet. Det gör att du lär känna dig själv på ett djupare plan och möjlighet till att växa och utvecklas som människa.

METOD

Helhetsfokus arbetsmetod bygger både på psykosyntes och KBT. Förutom själva samtalet så kan vi i terapin använda oss av kognitiva tekniker, avslappningsövningar, guidade meditationer, visualiseringsövningar, gestaltteknik och bild/målning.

 

Samtalsterapi i Stockholm – TIDSBOKNING
Varmt välkommen att kontakta mig! 070-605 2440 | info@helhetsfokus.se